.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
خوردن این خوراکی‌ها در حالت ناشتا ممنوع!
انجام برخی کارها و خوردن برخی مواد غذایی با شکم خالی ممکن است مشکلاتی را برای بدن به وجود آورد.

به گزارش شمال نیوز:مصرف ناشتای برخی از مواد غذایی سرشار از اسید به دیواره روده آسیب می رساند و به عفونت معده منجر می شود. اگر رژیم میوه دارید و باید روزی 3 بار میوه مصرف کنید بهتر است اول یک لیوان آب ولرم مصرف کنید.

قهوه
آغاز روز با نوشیدن یک فنجان قهوه تازه دم شده می تواند بیش از آنکه مفید باشد، مضر باشد. نوشیدن قهوه با شکم خالی موجب افزایش اسیدیته معده می شود که در نهایت منجر به سوزش معده و سوءهاضمه در طول روز می شود. کافئین موجود در قهوه نیز برای معده مضر است.

چای پررنگ سفر با معده خالی می تواند موجب بیماری حرکت که با سرگیجه و حالت تهوع همراه است، شود
نوشیدن چای با شکم خالی مانع از ترشح شیره معده می شود و صفرا و اسید موجود در معده کاهش می یابد. همچنین می تواند موجب کاهش اشتها هم شود؛ از طرفی میزان زیاد اسید در آن روی دیواره معده تأثیر می گذارد.

نوشابه

مصرف نوشابه همیشه مضر است و نوشیدن ناشتای آن مضرتر. این نوشیدنی، سرشار از اسید کربنیک است که با مخلوط شدن با اسید معده باعث حالت تهوع و مشکلات گوارشی دیگری می شود.

گوجه فرنگی

مصرف ناشتای گوجه فرنگی باعث می شود اسید گوجه به اسید گوارش واکنش نشان دهد و در مواردی باعث ایجاد حالت سنگ مانند در معده شود.

غذاهای پرادویه

غذاهای تند و پرادویه خواص مفیدی دارند اما اگر به صورت ناشتا خورده شوند، باعث تحریک معده و آسیب به دیواره آن می شوند.

ماست

اگرچه این ماده ی لبنی سرشار از پروبیوتیک (باکتری مفید) است اما در صورت تماس این باکتری های مفید با اسید معده، باعث مشکلات گوارشی می شود.

موز

با مصرف ناشتای موز، منیزیم در بدن به طور ناگهانی افزایش پیدا می کند و تعادل منیزیم و کلسیم در بدن به هم می ریزد.

خوردن دارو

در حالی که لازم است برخی داروها با معده خالی یا قبل از غذا خورده شوند، اکثر داروها را باید با معده پر یا بعد از غذا خورد. قرص های که موجب بروز حالت تهوع یا استفراغ می شوند باید بعد از غذا خورده شوند چراکه بدین ترتیب تأثیرات جانبی آن ها کاهش می یابد. خوردن قرص بعد از غذا موجب کاهش ریسک سوزش معده، سوءهاضمه و زخم معده می شود. مصرف دارو بعد از غذا می تواند به جذب بهتر قرص توسط بدن هم کمک کند. متفورمین، آنتی بیوتیک ها، قرص های ضدبارداری، داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی و مسکن ها از جمله داروهایی هستند که نباید با شکم خالی خورده شوند.

 

تبیان


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.06 seconds.